Storleken har betydelse. Punkt.

Ja så är det! Nej men det har det inte alls sitter ni där och säger till er själva.

Det är ju vad man gör med den som spelar roll...

Men vad spelar det för roll vad som görs med den om du inte ens märker att den är där???

Det här kan väl sägas vara grymt men jag vet oxå att grabbarna med minime i jalingarna sitter där och kallar de flesta tjejer för slappfittor. Och ja det är ego att klaga, men det finns ju åt båda hållen. Borde nästan vara helt okej att kolla så den passar innan man lägger ner allt omständigt jobb på att få killen i säng

(men då är det till att du vet vad som får plats och inte..och som kille vete fan hur han ska bete sig för att checka en sån sak, äsch de får helt enkelt chansa..(sjuk disskusion i min hjärna det här kan jag lova))

för att sen behöva bli besviken över att det varit förgäves...kanske inte för killen dock...

Men hejja att vara så nära och sen bara...inget.. "hallå, kom igen nu då" men nej.

 

Så vad gör man då när man hamnar i den situationen??? Låtsas som ingenting och förtsätter och sen fejkar efter lagom lång tid?? (ja för alla tjejer kan fejka, tro inte något annat och killar med för den delen, ingen är oskyldigare än den andra)

Säger som det är?? Klär på sig och går??

Vad ni än gör så börja inte skratta bara, det går iaf inte hem kan jag lova (det var inte åt honom det var bara situationen som var skrattretande).

Iofs visste man ju ganska snart att det ändå skulle sluta såhär (gjorde inte du?). Men vafan man måste ju ge det en chans, men kan väl säga att i fortsättningen kommer man lägga ner innan det kommer så långt, antingen säga som det är eller bara ge fan i att säga något och lägga ner hela historien. Varför gå igenom det igen??

 

"Nej men du grabben vi är inte kompatibla helt enkelt"

 

MEN kanske att man skulle kunna leva med det om man ändå är upp över öronen förälskad...kanske... men vete fan. Jag är nog den sorten som inte skulle kunna ha ett förhållande med någon där sexet inte funkar, hur bra allt annat än är och tvärtom. Det måste till både och...

Skulle du fixa det??

 

Och ja vi tjejer är inte perfekta vi heller, vi finns i olika storlekar och modeller vi med, så den manliga halvan har väl ungefär samma problem skulle jag tro men utan en chans att checka läget innan...

 

Så vad kom man fram till då??

Jo, ju större är inte alltid desto bättre och liten behöver inte alltid vara för litet. Alla är vi olika. Men det har betydelse! Lika mycket som att en för liten kan förstöra hela nöjet kan lika gärna en för stor krångla till tillvaron...

 

(kan inte för mitt liv förstå varför jag nyss skrivit detta, men är man uttråkad så är man, lev med det)

 

over n out

/fröken knepig



Konverterar..

till heltidsegoist!

Bitterveckan

Är så förbannat trött på att allt går åt helvete hela tiden. Är så jävla less på att höra andras skit. Jag har egen skit!!! Jag mår skit!! Det RÄCKER!!!
Tänk efter innan du säger något där... Ja det här är min bittervecka. Jag har lika mycket rätt att vara sur och bitter som vem som helst. Alla kan inte gå runt och vara glada, roliga och lyckliga jämt.
Varför förväntar sig folk att man jämt ska vara trevlig? Alla har vi våra dåliga dagar, veckor, månader och i särskilt skrämmande fall ÅR. Tycker det är rena fjanteriet att man inte får må dåligt eller tycka synd om sig själv ibland. Det är ju nästan förbjudet enligt lag att inte vara lycklig jämt. Jag lovar, man blir inte en sämre människa för att man släpper ut lite skit då och då. Jag har sparat på den alldeles för länge för att det ska vara hälsosamt och om jag inte tar min bittervecka nu kommer den med största sannolikhet att komma fram senare i form av en bitter månad istället. Lev med det!

Johannes, my one and only!!

Lördagskväll. Ja då har man inte kommit fram till någonting vettigt över huvud taget.
Men i bitterhetens tecken måste man väl knåpa ihop nått skit som folk ska trassla sig igenom då. Kan bara inte komma på vad just nu... inspirationen har för tillfället lämnat mig då jag har spårat i två hela dagar.
Nej, ni får snällt vänta helt enkelt. Idag är jag mest bitter, bitter över att vara singel. Bitter över att sitta ensam en jävla lördagskväll. Har ju iofs Johannes (mitt alltför bittra alterego) men det är inte mycket till sällskap.
Gnatt
/n*

Nyinspelning...

...av motorsågsmassakern i min hals, satan känns som att nån bonde tryckt ner en taggtrådsrulle i halsen på mig.
Sånt man får leva med när man är korkad och träffar nötter som inte är helt friska.

Har tröttnat lite på alla dessa sjuka idioter som sitter och snuttigullar på fb... mmm för man vill ju gärna veta hur ni saaaaknar varandra till döds och hur ni öööömt kyyyysser varandra och längtar till nästa gång ni får sätta på varandra!!! Fan ge er, en annan blir ju bitter och får kräkreflexer (och jag lovar med halsen jag har just nu vill man absolut inte att nått ska passera vare sig framlänges eller baklänges).

Nu blir det ett par alvedon och en sån där muppochflin eller vad den där tabletten nu heter... om man inte passar sig bedövas tungan av den :O

Over n out
/n*

Hängfittor och löshår

Hår .. (aaa, nu jävlar har jag spårat)
Dagens diskussionsämne: KÖNSHÅR!
För ja, nu på "äldre" dagar så har man upptäckt att det liksom sprider sig. Det håller sig inte inom området längre, det sprider sig liksom ner på låren och åt alla andra jävla håll.
Man är ju inte ensam om det här problemet. Så vad gör man då? Jo man vaxar (så förbannat smärtsamt) eller så rakar man. För det kan ju inte se ut som om man har ett ihjältrampat marsvin där nere. Men är det egentligen någon annan än vi själva som bryr oss??

Så, den kvinnliga vinkeln då..
Ja vi mår dåligt över detta, vi skäms för att det lämnar området... många gånger så pass att vi inte riktigt vågar visa oss i dagsljus. Vissa av oss har faktiskt riktigt stora problem då vi faktiskt blir hämmade av detta. Vi tror att karlarna bryr sig och ser allt.

Så jag gör så att jag frågar ett gäng grabbar om saken, har dessutom tagit med ett par av svaren jag fick. Men de är inte ens i närheten så nojjiga som vi tjejer. De bryr sig mest om sig själva när det kommer till hur de lägger "frisyren". Den tråkiga biten är dock att de helst vill ha helrakat hos oss tjejer... och se på fan där har vi väl kanske anledningen till att vi tjejer känner oss äckliga om vi missat raka oss??
De flesta av de andra killarna jag frågade är helrakade och föredrar helrakat. Bara ett fåtal svarade att de inte bryr sig över huvud taget... sorgligt men ja. Tjejer är inte fullt så petiga så länge det är ansat, däremot är tjejer mer nojjiga över hur killar tycker om deras "frisyr" många är oroliga för att det ska synas att de rakar det som sprider sig utanför osv...

Frågorna till grabbarna då: Rakar du dig? Ansar du? och varför? oavsett svar. Har du nån tanke om hur tjejer ska va? Helrakat eller spelar ingen roll? Har du nån gång tänkt på att det har spridit sig utanför "området"? Gör ditt hår det? alltså börjat sprida sig utåt?

#1 : Ja, ja samt porrpung... vill inte se ut som en gorilla:) Tjejer ska vara rakade men får gärna ha en landningsbana. Håret sprider sig längs med hela låret ner till knäna så då får man ansa...

#2 : jag rakar mig, oftast helt, eller försöker hålla det "ansat" , hm varför, det är skönast att ha det så, , själv tycker jag helst att tjejer ska helrakat, just om man har oralsex isf , hm lite utanför, men inte mycket alls så

#3 : Ansar för att det känns fräsht. Tjejer behöver inte vara helrakade men helst inte den värsta busken.. Sprida sig.. Är ju rätt hårig hela jag..

Tjejernas svar hamnar inte här då jag anatar att de flesta som läser detta faktiskt är tjejer så...
Ja jag vet att jag är lite skruvad... men frågar man inget får man inget veta ;)

Gonatt!!

Av Lena

"Ja,jag säger då det. Vi har ju nyheterna här i Sverige som är ett ut av de viktigaste programmen vi har. Nyheter från utomlands, viktig samhällsinformation och diverse katastrofer. Nu undrar jag varför det bara är skåningar som arbetar som nyhetsuppläsare. Jag fattar ju inte ett smack av vad hon /han pratar om?? TV4 tittarombudsman fick ju den frågan härom veckan, ingen förstår vad de säger??? Men man får inte diskriminera någon, som han uttryckte sig, så de fortsätter att anställa BARA skåningar till nyheterna. De stakar sig väldigt ibland nästan som dom satt tungan i halsen. Nej, det kan man ju inte bemöda sig med att titta på. Därför har jag nu börjat titta på finsk TV. jag fattar ingenting nu heller, men de har färggrannare bakgrunder i studion och lite roligare frisyrer.Jag har en granne: Madfuussa Mohassa och han och hans fru, ja nu kan jag ju inte skilja på dem för båda är ju lika skäggiga, de förstår inte heller varken finska eller skånska. Så de funderar på att flytta hem igen. Vart ska jag flytta då? jag bor tammefan i mitt eget land å fattar inte vad nån säger på den förbannade TVn."

by L, mammas kära underbara vän!

Brist på kommunikation och ja vi kvinnor är egoister, who gives a shit?

Nedanstående text kanske kan tas som stötande, what ever. Tjejer/kvinnor är knepiga varelser och ni knepiga kommer antagligen bli lagom griniga, men se det skiter jag i!!!

 

 

 


 

 

Skratta så jag grät när jag läste en kompis text på Obscureted.com om förspel och kvinnors egoism. Förbannat kul skrivet men ändå som sagt sant för väldigt många. Speciellt den där kvinnliga egoismen...denna text är full av den ;)

 

Dessa tankar kommer aldrig om man säger vad man vill ha. Hur många Tjejer/Kvinnor ligger inte där och tänker, "Fan sluta va där nere och pilla, jag har andra erogena zoner på kroppen som ligger lååångt därifrån" "Don´t touch my boobs please" "Kommer han verkligen gilla om jag tar i den, kanske han har andra ställen" "Hur fan ska jag göra, ähh låter honom hålla på"

 

För är det något vi kvinnor är bra på så är det att tänka för mycket, oavsett vad vi gör.

 

Men de allra flesta ligger snällt kvar, låter killen fingra klart och får skiten överstökad. Hela den här sexgrejen är ju helt förvriden, för hur ska man kunna veta hur den andra vill ha det? Varken män eller kvinnor är tankeläsare, och det folk gör när dom hamnar i säng är att köra det som dom tror är rätt, som dom hört någon säga eller läst om i någon skräptidning eller allra helst killen som tror han är fantastisk då han har haft en hel hög med tjejer som fejkat och tror att det han gör funkar utmärkt! (Och där får vi ju skylla oss själva, hade ingen fejkat hade han vetat att han gjort helt fel).

 

Det är väl närmast regel att alla fantasilösa män först och främst ger sig på vår hallongrotta (som den så fint får heta i ovan nämnda blogg). Som om det måste pillas där. Nej, är vi tjejer på g ska det gå fort, och då vore det ju fint om man kunde ropa "Givakt!" och sen köra järnet. Men nu är det ju inte alltid så enkelt, så jag föreslår till alla som ligger där och funderar på "hur,varför,när och var" (och även till er som funderar på vad ni ska laga för mat sen, stängde jag av spisen, undrar vad det blir på tv senare)  För guds skull, tala om hur ni själva vill ha det. Och vågar den andra fortfarande inte säga något...FRÅGA!!! Det kommer resultera i en kanonupplevelse kan jag lova (och råkar det va så att nån tar illa upp kan ni ju lägga ner hela skiten , för vad är det då för mening om du inte får ut vad du vill ha av det?)


Resultat:

Vi slipper det eviga hallongrottspillandet och knådningen av boobsen (har aldrig förstått vem som kom på det, det är bland det värsta som finns). Och våra kära män får sin avsugning!

 

(och en liten tanke då som dök upp till den kvinnliga delen av läsarna...är det nån som egentligen har koll på när han får sin orgasm eller låter ni det bara passera? för risken är stor att han inte fått nån (det går inte på automatik för killar bara så ni vet) och där förväntar ni er att ni ska få en varje gång??? sluta gnäll o se till att ge honom en omgång han sent kommer glömma, han kommer vilja ge igen ;) )


over n out
/n*

Åker-bil-filosofi

Sitter på tråkiga E4:an, det börjar bli lite halvmörkt och snart sitter vi fast i köer igen.
Så varför inte sätta sig och skriva en stund, när jag för en gång skull inte kör själv.

Undrar ibland vad folk tänker med, varför det ska ljugas och spelas en massa spel... 
Vad hände med att vara ärlig? Och det här hopplösa sättet man ska betee sig på, man ska tydligen säga en sak och mena en annan och det ska tydligen folk lista ut då..att man menar det man inte säger.
Blir det automatiskt fel då när jag säger som jag tycker? Tror folk att jag menar det motsatta? Iofs skulle det väl förklara en hel del men hur korkat är det inte egentligen. Om folk ändå vet att du ljuger, vad är det då för mening med det? Då talar man ju ändå sanning, eller ja...jo, sanning men bakvänt och inte blir det något bättre av att göra det heller, kan bli många missförstånd... och för oss som säger vad vi menar/tycker/tänker blir allt så hopplöst fel då folk tolkar det som att vi menar motsatsen...

Fy nu har jag krullat ihop mina hjärnceller totalt. 
Det får räcka sådär, nu ska jag sätta mig och svära lite över hur folk kör.

/N*

Kvinnlig tortyr

Ett stycke epilator. Ett stycke helvetesmaskin.
Och fy ***** vad det gör ont! Har kanske lyckats ta två kvadratcentimeter ungefär och kommer med största säkerhet låta bli att fortsätta om jag inte mirakulöst kan få tag på morfin eller något liknande.
Kan ge mig fan på att det var en man som kom på denna helvetesmaskin och är så inte fallet är kvinnan bakom den masochist av värsta sorten.
Vax är en barnlek i jämförelse med detta tortyrredskap!! Och tror nog att det blir till att vaxa resterande....
Börjar svettas och hjärtat slår i 380 bara jag startar den där prylen, ren och skär skräck!!!
Och hur dum är man inte som provar och försöker IGEN när man redan visste från början att det är bland det plågsammaste man kommer få uppleva i hårborttagningsväg???

Och nästa kille/man/karl som gnäller över mina håriga ben ska jag ta mig fan epilera bort varenda hårstrå på!!!!

Tillbaka till att försöka övervinna ren och skär smärta, skräck och tortyr...eftersom jag nu ändå är kvinna så är jag tillräckligt korkad för att inte ge upp!!

over n out
/n*

Jahapp

Nu har man blivit tillsagd att man borde fixa en blogg som är offentlig... hmm ja, ska väl först å främst lägga upp lite gammalt shit som man sparat på så det dyker upp en hel del här ikväll... sen får vi väl se hur det blir med fortsättningen. Kommer först å främst skriva här när jag har mina spårar-kvällar... de kvällar då mina vänner vägrar svara i telefon för de inte står ut med min sjuka humor!
Grattis Hudik!! Här har du cp-bloggen nummer ett!!! dock ingen videoblogg, jag har inte konverterat till heltidsfjolla än :P
over n out
/n*

RSS 2.0