Total rensning

Ja nu har jag fan lessnat, de som inte hört av sig senaste månaden åker ur kontakterna på mobilen.
De som inte kan svara på ett sms åker.
Varför har man en massa nummer till folk man ändå inte pratar med???

Men ååååhhh

Ibland blir man bara så less på folk, jösses. Den 25:e blir alla som galna, helt rabiata. Jag först och hitan och ditan. Måset kanske upplysa er om att bara för att ni fått LÖN betyder det inte att man får betee sig som skit!!! Så det så!!

Eftersom mitt liv är sååå underbart spännande för tillfället så har jag svårt att hitta ämnen att skriva om... så har någon nån ide så är den mer än välkommen!!

Pokerfejs


Är väl en jävla tur att man är så förbannat skicklig på att dölja sina känslor ibland.
Situationen var psykiskt påfrestande kan jag lova. MEN. Jag tog mig igenom det och förhoppningsvis kan jag undvika att hamna i den igen för ett bra tag framöver.
Varför i hela helvetet bryr vi oss så hårt om vad människor tycker?
Varför bryr man sig om någon annan precis sådär mycket att det krossar ens hela tillvaro om dom lämnar en?
Men det är väl något inbyggt skit som man helt enkelt inte kan komma undan... så jag tänkte prova med att lägga min energi (äta) min nyfunna kärlek.... vaniljyoghurt med choklad i :D Hoppas det fungerar... (och att jag inte blir stor som en flodhäst, men de där sambokilona lär väl attackera med full kraft om ett par veckor)

Som man bäddar får man ligga

vilket betyder att det helt enkelt är obäddat här just nu, och vad kan vara värre än när lakanet är lite tillskrynklat och att krypa ner när allt bara ligger huller om buller i sängen.
Måste ha drömt något riktigt häftigt för jag vaknade lite åt fel håll och alla kuddar låg på golvet..
Sen är det väl inte bara oreda i den där sängen, jag är ju som de flesta vet typ drottning av kaos.
Så i detta kaos så va man och besiktade bilen idag, tro fan att den inte gick igenom så nu måste man skruva med en massa onödigt skit. Men ska väl komma till det där som jag hade tänkt skriva om då, den där besiktningskillen... hrrmm ja, jag vet inte vad men han tog sig friheten att flörta lite med en av sina kunder haha, kan väl säga att det gick sådär eftersom hennes hund klev in mellan dem och började morra lite sådär fint.
Killen såg ut som om han skulle pinka i byxan och tjejen kunde inte direkt låta bli att le. Så till besiktningskillen, flörta aldrig med tjejen framför hennes "vakthund" om du "snott" hennes bil i några minuter. Jycken har fått nog av att du snodde bilen, fan heller att du får sno matte med!!
over n out
/n*

Äsch vafan..

Kan lika gärna plåga er en stund mohahaha, ska jag spy så är det ju synd att ni får slippa....
Here we go!!! (könsbestämmer dessa oxå, lite svårt att veta vem som är vem annars... K för killen T för tjejen då=

K: *Djupa kärleksfulla kyssar och en trygg varm famn*
T: *Sensuella myskyssar och en rejal ingosning*
K: *gosar tillbaka och kysser dig mjukt o passionerat*
T: *smeker latt over ryggen och pussar i din halsgrop*
K: *Ryser gott o smeker upp över dina sidor*
T: *Njuter o kurrar som en katt. Kysser upp pa din hals och smeker upp mot dina skulderblad*

och skulle någon av dessa personer mot all förmodan läsa detta, så ja, vad fan trodde ni??? Jag kan inte låta bli att jävlas och hade ni tex hållt er till sms istället som normala människor...ja då hade aldrig detta hänt hahaha
(är inte så säker på att "normala" personer ens skriver så i sms men men)


Jösses

Som tidigare nämnt så har man ju en del idioter på fb som inte verkar fatta det där med att andra måste tvingas läsa deras logg, Men nu jävlar måste det brunnit någonstans... för det börjar likna fb-porr hahaha. Herre guuud!! Snälla bespara oss erat sexsnack och era smekningar och kyssar och fan vet vad. Jag hatar verkligen att behöva torka spyor på tagentbordet!!
Jag tänker inte som sist lägga upp exempel på vad som skrivs, det tar liksom emot att läsa det mer än en gång.. helst av allt hade jag önskat att jag sluppit se det över huvud taget....

Nä ska klämma i mig en clementin till, satan vad gott det är, har väl ätit sisådär 5 senaste kvarten. Hejja mig!!

over n out
/n*

November

Flyttat... jävlar vad stort det är. Lever som en drottning nu, iaf ett tag framöver...

RSS 2.0