Vadslagning

Inte nog med att man har räkningar upp över öronen... Kan väl säga att jag nu blev lite fattigare, jävla vänner man har som känner en bättre än man själv :S väldigt synd att dom alltid ska ha så rätt.... Tur att man sticker, annars skulle jag fastna helt... Eller så har jag gjort det... Förbannade karlar!!!

VM i stress

Jag har aldrig varit den som väntar till sista minuten med saker och ting men tydligen förändras man, helvete vad jag har mycket som ska hinnas med att göras innan fredag :S
Och vem hatar inte alla dessa jädra samtal som måste ringas, det ska ändras och fixas. Jag kommer vara upplöst i molekyler till helgen, kalas det :D
Men är man ute i sista minuten så är man... får väl skylla mig själv, men trodde inte det skulle ta sån tid ju...
Har haft sömnlös helg eller nja, iofs tog igen det igår kan man väl säga.
Nu blir det till att packa, plugga, hålla tummarna för att böckerna kommer fram innan fredag, att biljäveln håller ihop och att provet imorgon löser sig, att csn tar sig i kragen och gör det dom ska... och någonstans där i mitten kanske jag får lite tid över till andra viktiga saker som tex äta mat, gå med hund och sånt där vardagsgrejs.
over n out

Sedär ja..

Har fått instruktioner om att inte glömma att skriva just att när jag skriver. Så då skriver jag väl det då så att det blir helt rätt. Så att det blir rätt och riktigt så att säga.
Men även att jag skrivit för några att i mina uppsatser så kirrade man ett MVG i en 100p kurs på sammanlagt 5 timmars arbete... grymt enkel kurs helt enkelt :P

Snön har äntligen sett till att ramla ner också, grymt skoj. Får hålla tummarna för att den ligger kvar, men tror inte att det hjälper om man så kramar tummarna blå.

Fick en ganska bra beskrivining på situationen i ett tidigare inlägg... och det var väl ungefär det jag ville komma fram till. Att de håller på som de gör mest för att andra ska se än att just den de skriver till ska läsa det. Läskigt!!!

Nä, nu blir det soffan en stund, kurserna är slut för den här gången, startar med nya spännande på måndag, tyvärr så måste jag läsa genom cp-skolan nummer ett igen...kan lova att det suger...
Nu sömn, måste orka med fredagskvällen, den kan nog bli väldans intressant :P

bye bye




Var tog snön vägen???

Här är det ett jäkla liv om att det ska komma snö...sen vad? INGEN SNÖ!!!
Asså blir så jäkla less, dom kan ju inte lova nått och sen inte hålla det.... haha
Nej lite vinter skulle väl inte skada, eller?
Nu frukost, sen plugg....

Ringa, smsa eller skriva i loggen på fb...

Ja, då var jag tillbaka till bitterheten över folk som egentligen i första hand borde ringa varandra, i andra smsa och absolut låta bli att terrorisera folk runtomkring med att skriva snuttigullskit i loggen på fb.
Vem fan vill läsa om hur mycket ni saknar varandra, hur ni "attackpussar" varann och att ni skriver att den ena är världens bästa, nä du och när du blaä blaä blaää... vaddå fjortisvarning!! NI ÄR VÄL FÖR FAN VUXNA MÄNNISKOR!!! SKICKA SMS!!!

Jag vet inte hur alla andra tänker men om jag nu hade någon att skriva sådana där urdumma och kräkreflex-gulliga saker till skulle jag då fan inte skriva dom på den så underbart seriösa fisboken iaf. För varför skulle alla andra behöva läsa det?? Varför gör man en sån sak?? Är det för att andra ska bli svartsjuka?? För att alla ska se att just ni är tillsammans??

Börjar tro att det är lite så att folk som skriver sånt där är av den sorten som måste ha bekräftelse så att alla ser, eller så skriver dom skiten bara för att jävlas med folk....

Nä, nu ska jag gå och spy lite av dessa gullisnuttgrejjer, vet ni vad det värsta med allt är??? Att jag har varit utsatt för det själv en gång i tiden (och se på fan han skriver fortfarande samma löjliga grejjer till nya tjejen haha) och den killen som någonsin skriver såhär i min fb logg kan jag lova åker på en fet spark i arslet nästa gång jag ser honom... mhm jo jättegulligt, whatever.. lite manlighet kanske??? Och för fan håll er till sms...

*Djupa ömma kyssar från botten av mitt hjärta!*
*kysser ömt och smeker lätt mellan skulderbladen*


8 saker en kille INTE ska säga till en tjej...

när han bara "känt" tjejen i ett par timmar...

1. Kan jag lita på dig?
2. Du har pojkvän, alltså jag känner det på mig..
3. Vad vill du egentligen?
4. Du är bara ute efter min kropp eller hur?
5. Jag är inget praktsvin, jag är bara inte sån
6. Jag kan väl få följa med dig hem...
7. .... vi behöver inte ligga.
8. Mitt ex va jävligt snygg, du är ganska lik henne

För risken är att han får de här svaren... eller iaf jag svarar såhär haha

1. Lita på? jag lovar att vara brutalt ärlig

2. Klart jag har!! Jag brukar alltid strula runt när jag har nån.... eller?
(i mitt huvud svär jag över hur korkade folk egentligen kan vara, om jag nu hade en skulle jag då säga det då???)

3. Ja du, ha roligt kanske :P
( vad jag än hade velat hade jag väl inte sagt att jo men jag letar efter nån att flytta ihop med och skaffa barn och villa vovve volvo... JAG VILL LEVA RESTEN AV MITT LIV MED DIG!!! not )

4. neeejdå, inte alls (men jo klart jag är)

5. inga kommentarer...

6. öhh neej...  (kanske ja)

7. eller hur...

8. eeehhh, hmm... ja du va ju då inte så smart...

Jag kanske är rätt känslolös ändå... eller nej. De där fina små orden inbjuder till att jävlas och dessutom sätta emot så mycke man bara kan, för skojs skull... elakt kanske, men fan så kul.

Nu ska jag försöka få näsjäveln att sluta rinna, allt annat fungerar ju som det ska så varför ska det fanskapet jävlas???

najti najti /n*

Svacka

kommer inte så mycket tokigheter här på ett tag, har nog med att hålla mig flytande för tillfället...
tudelu
/n*

3 uttryck/ meningar jag bara hatar

1. Han förtjänar inte dig- nej men gör mig mindre värd då, om jag är för bra hela tiden är det väl meningslöst att vara det?
2. Skit ska skit ha - så om jag blir utsatt för skit, då är jag oxå skit?
3. Han dyker upp snart ska du se, det är bara inte rätt tid nu - fuck u all! han finns inte, så glöm det

RSS 2.0