Ordning...

Måste verkligen börja skriva igen...
Saknar det som fan. Förr kunde jag sitta och dravla om precis vad fan som helst, men nu... ja, nu har det runnit av och allt konstigt filurande har blivit instängt och lagt åt sidan.
För vad?? Ingen jävla aning.
Jag saknar mycket fortfarande, kanske kommer det aldrig gå över helt. Men ska det verkligen behöva vara så?
Varför kan man helt enkelt inte få allt??
Har jag för höga krav??
Ärligt så tror jag faktiskt inte det. Varför ska man inte ha höga krav?? Ge mig en riktigt bra anledning till varför man ska nöja sig med lite när världen kan erbjuda så mycket mer??

Börjar känna att jag behöver tjejkompisarna, dom som jag har så svårt att skaffa, som jag aldrig tar mig tid med. Av vilken anledning?? Det ska väl för fan inte vara så svårt att ta en fika med någon nån gång ibland???
Men jag har prioriterat baklänges lite väl länge nu. Det är dags för lite av "Jag först, sen alla andra!!" igen.

Det är på tiden att lilla skruvade Nina infinner sig i verkligheten igen (eller ja hur man nu vill se det)..
Dags att börja odla jack daniels i björken och mata den radioaktiva ekorren med mald, stekt glödlampsfjäder och slåss med granarna i skogen med en kåt älg i hälarna.

over n out
/n

Maktlös...

Är så förbannat less på att bara gå runt varje månad och knappt det....
Jag jobbar för helvete jämt men har ändå inte en krona över till nått annat än mat och bensin till jobbet...
Bara så förbannat less på den här skiten... å jovisst jag skulle gärna hänga med vänner ut och parta loss ibland men hur kul är det när man inte har en krona över??? eller varför inte köpa lite nya kläder (som jag faktiskt behöver eftersom jag inte har ette enda jävla par byxor som är hela) meeeeen neeej!!! pengarna räcker inte och jag fattar inte hur folk lyckas???
jag är ingen slösande typ, jag håller reda på var pengarna går för det mesta... men just nu känner jag bara att jag inte orkar bry mig, det är inte nån ide att kolla om det finns pengar över till nått skoj för det finns det inte...
tex skulle det vara skoj å köpa nått till hemma oxå, det behövs en jäkla masa grejjer men det är bara å lägga ner...
JAG HATAR PENGAR!!! och jag HATAR att jobba för noll och ingenting!!!

RSS 2.0