Välkommen till dårhuset.

Av ca 751 kunder är 700 personer rabattkärringar, 10 som vänder streckoder, 10 som pratar mer än nödvändigt, 10 alkisar/pundare, 10 äckliga kaxiga snorungar och 10 som har så bråttom att dom lämnar kortet i kortläsaren och springer därifrån. Och minst en tant som inte kommer ihåg om hon har betalat eller inte....

Sveriges framsida  my ass. Det är läskigt vad den här staden är nergången, kanske inte själva staden men folket i den. Eller så är det bara mer öppet här än hemma. Det finns gott om drägg och skit här. Nått som jag dessutom tycker är lite smått störande är att gbg-området ser ut som en stor industri... och där emellan ligger det bostdshus... och dessa rymdstationer överallt (har fått höra x antal gånger att det faktiskt heter raffinaderier) dom är ganska häftiga i mörkret men fan så det ser ut när det är ljust. Om det här är Sveriges framsida får vi nog allt skämmas lite i hörnet skulle jag tro... men visst finns vavkra platser här med men de förstörs ofta av nån ful industribyggnad eller en sån där lysdiod till rymdstation...

Hade hur mycket som helst att dilla om igår men det har gått över så får göra ett nytt försök ikväll om jag har internet då vill säga... mmm dom har stängt av mitt!!!! Så nu har jag varken tv eller nät, hallå eller!!!!

Förhållandetest, javisst!!!

Måste säga att jag började småle för mig själv. Hallå, hur många gånger har man inte slagits med någon över en Ikea-möbel???!! Jag brukar få skruva själv, ja jag är enveten å ska ha sista ordet och jag vet ju såklart bäst hur man gör, ALLTID. Så nu när jag tydligen lämnat singellivet bakom mig, vad gör man då? Jo man tar med sig älsklingen (eller rättare sagt han tar med mig) till Ikea!!!! Sen köper han en möbel som vi gemensamt skruvar ihop!! Och se på fan, det gick, tror inte vi sa något om något som den andra borde eller inte borde göra, ingen slogs om verktyg, bitar, skruvar eller dylikt. Det flöt liksom smidigt igenom byggandet av byrån.... VAD HÄNDE DÄR????
Så med det där lilla småleendet på läpparna får jag nog allt säga att vi klarat ett litet sånt där förhållandetest helt enkelt. Hur många ikea-möbler har ni skruvat ihop med flick/pojkvän, sambo eller bara en vän utan att ryka ihop det minsta???

Tydligen har detta blivit en ganska blödig blogg numera, de gånger jag över huvud taget skriver på den, men men... livet förändras tydligen... och det rejält. Men hellre toffel än bitter singel. Nu ska jag baka pizza såhär mitt i natten medans hjärtat diskar... hej å hå toffeln på. Gonatt!!!

Bitterfittan Vs Tofflan

Vad hände där egentligen... har ju suttit här och gnällt om alla snuttisar och skit bra länge nu... men bet mig själv i röva. För hej jag är garanterat toffel nummer ett.
Måste erkänna att det är förbannat härligt, samtidigt läskigt. Men jag är bra lycklig just nu!! UNDERBART!!!

RSS 2.0